Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠB

Já nevím. Sám píšete, že tam byla hlava na hlavě. Proč by majitelé, kteří do toho zjevně nemálo investovali, měli snižovat vstupné? Já chápu, jak to myslíte, ale vodní parky a zábava na tobogánech snad není žádné "sociální právo". Co brání rodině jít na přírodní koupaliště, k rybníku nebo někam k jezeru? To stejné s jídlem. Ano, není to žádná láce, ale Vám někdo bránil vzít si sebou svačinu? O ceně za přednostní jízdy ani nemluvě. Kdyby to bylo úplně zdarma, trochu by to ztrácelo smysl. Jezdit za peníze přednostně opět není žádné právo a opět vás k tomu nikdo nenutil. Navíc různé formy přednostního vstupného jsou v drtivé většině zábavních parků různého typu a vždy se nejedná o nic levného, pak by totiž celé takové řešení ztrácelo význam. Pokud chcete mít přednost, plaťtce. Těch několik hodin přednostní jízdy mi za 50E přijde jako adekvátní. Osobně bych se vůbec nedivil, kdyby majitelé naopak zdražili a to i zásadně a pro místní, jak píšete, udělali zvýhodněné balíčky pro návštěvy v časech a termínech, které nejsou tak atraktivní pro turisty.

0 0
možnosti
ŠB

Ještě něco - být to za ceny, které byste zřejmě považoval za adekvátní, budete stát frontu u vstupu dvě hodiny a fronta na tobogán bude na den.... To je řešení?

0 0
možnosti
PN

Loni jsem s rodinou ztrávil léto v Kanadě a vedle svých pracovních povinností se nám povedlo i pár dnů volna. Jelikož jsme milovníci vodních radovánek absolvovali jsme HODNĚ aquaparků a podobných radostí.

Nejdražší byl West Edmonton Mall (druhý největší krytý bazén na světě) rodinná vstupenka, pokud si dobře pamatuji, 100 CAD (= cca 1800 Kč, 70 Euro) ale stálo to za to. Bazén s vlnobitím (úplně největší na světě), úžasný dětský hrad kde na děcka stříkala voda ze všech stran, dětské tobogány a vodní děla, spousta tobogánů i dospěláckých.

Běžné obrovská sportovní centra v menších městech včetně bazénů tak 20 dolarů, myslím, že jsou hodně dotované.

Všude v parcích spray parky, děti mohou běhat mezi stříkadlama a za chvíli jsou dokonale mokré a šťastné. Zdarma (asi platí obec)

Ve vedrech například povolili koupání v hlavní "kašně" (tak 50x30 metrů) v Edmontonu před radnicí. Bylo plné lidí.

Jak se mi na Kanadě spoustu věcí nelíbilo, tak toto měli vychytané a fajn.

0 0
možnosti
MK

Pokud je tam narváno, byli by majitelé blázni, pokud by zlevnili.

0 0
možnosti
JK

J50a85n 36K63o65l40i60á81š

13. 8. 2013 12:55

... Aquapark Čestlice v Praze je také jen pro bohaté: rodinná vstupenka je na den přes 1800,- ale jen pro děti do 150 cm. Management asi počítá s Archimedovým zákonem a děti nad 150 už mají vyšší výtlak a musejí platit příplatek 200 Kč. Což je diskriminací rodin s vyšším vzrůstem (dětské vstupné není limitováno věkem, takže rodina trpaslíků s dětmi do 150 cm může klidně čerpat bonusovou vstupenku neomezeně...).

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 919x
Oblubujem vesele aj vaznejsie temy zo zivota. Na pobavanie aj na zamyslenie.

Seznam rubrik